Wat je kunt doen voor onze medemensen

Ieder mens verdient het om onderdeel te zijn van de maatschappij en mee te doen. Daarom bieden wij onze cliënten de ondersteuning die zij vragen. Dat doen we in verschillende functies.

Bij elke functie hoort veel vrijheid om het werk naar eigen inzicht in te vullen. Wij geloven dat je vanuit je eigen kracht je beste werk doet. En dat er altijd een plek is waar je helemaal tot je recht komt. Omdat wij ruim 3000 medemensen ondersteunen, is het werk immers op 3000 plekken anders.

 

Werken als ondersteuner dagelijkse zorg

Als ondersteuner dagelijkse zorg ben je ontzettend waardevol voor iedere cliënt die je helpt. Je ondersteunt niet alleen in het huishouden, je biedt ook een luisterend oor. En natuurlijk breng je een fijne sfeer in huis.

Lees verder

Werken als begeleider

Onze cliënten zijn medemensen die zoveel mogelijk zelf hun leven vormgeven. Onze begeleiders zijn medemensen die hen daarbij ondersteunen. We werken aan een goed leven voor en mét elkaar.

Lees verder

Werken als cliëntbegeleider

Werken als cliëntbegeleider betekent werken voor, maar ook mét cliënten. Zeker bij Esdégé-Reigersdaal. Hier zien we elkaar vooral als medemensen. De beste begeleiding bied je altijd in overleg met je cliënten, want zij hebben de regie.

Lees verder

Werken als senior cliëntbegeleider

Bij Esdégé-Reigersdaal staan onze cliënten voorop. Zij bepalen wat voor hen een goed bestaan is en welke ondersteuning zij daarbij willen. Die ondersteuning bied je als senior cliëntbegeleider zo goed mogelijk, samen met je collega’s.

Lees verder

Werken als clustermanager

Met 200 locaties en ruim 3000 cliënten kun je wel stellen dat Esdégé-Reigersdaal een grote organisatie is. Toch merk je daar weinig van. We werken samen in kleine clusters. Als clustermanager geef je leiding aan zo’n cluster.

Lees verder

Werken in een ondersteunende functie

Op een ondersteunende afdeling werk je samen met en voor de clusters zodat zij zich helemaal op de ondersteuning van de cliënten kunnen richten.

Lees verder

Werken in een (para)medische functie

Esdégé-Reigersdaal heeft veel (para) medische disciplines in huis. Artsen, psychologen, fysio- en ergotherapeuten, tandarts(assistenten), en nog veel meer. Ben jij een versterking voor onze Inhoudelijk Ondersteunende Dienst?

Lees verder

Aan de slag als vrijwilliger

Als vrijwilliger beteken je ontzettend veel voor onze medemensen. Samen kijken wij wie je waar en wanneer kunt helpen.

Lees verder
Alisa maakte de overstap en werkt als begeleider bij Ladyskillz

Aan de slag als zij-instromer

Doe je nu heel ander werk en overweeg je de stap naar de zorg? Bekijk de mogelijkheden bij ons.

Lees verder

Op zoek naar een stageplek of opleiding?

Bij ons krijg je de ruimte om te ervaren hoe het is om te werken als medemens in de gehandicaptenzorg. Er zijn diverse stage- en opleidingsmogelijkheden.

Lees verder