Werken in een ondersteunende functie

Met meer dan 3000 collega’s werken wij dagelijks aan de ondersteuning van onze cliënten. Dat doen wij op meer dan 200 locaties. Dat gaat niet vanzelf. Onze medewerkers worden zelf ook ondersteund. Dat gebeurt op allerlei (vak)gebieden. Van ICT tot personeelszaken, van secretariële ondersteuning tot financiën.

Ruimte en verantwoordelijkheid

Als medewerker van een van de ondersteunende diensten krijg je de ruimte om jouw medemensen zo goed mogelijk te ondersteunen. Esdégé-Reigersdaal is een platte organisatie, en dat merk je. Jij bent samen met jouw directe collega’s verantwoordelijk voor jouw vakgebied, of dat nu leidinggevend, adviserend of uitvoerend is. Alles is erop gericht dat de cliëntondersteuners hun tijd ook echt kunnen besteden aan de cliënten.

Bij Esdégé-Reigersdaal werk je in een prettige sfeer waarin iedereen gelijkwaardig is. Zoals wij kijken naar onze cliënten, zo kijken wij ook naar onze collega’s. Ieder heeft zijn kwaliteiten en iedereen is uniek. Je krijgt de ruimte om jezelf te zijn in jouw vak.

Samenwerken en zelfstandigheid

Op veel manieren werken wij samen met onze medemensen. Op een afdeling en in projecten, op verschillende locaties. Vanuit jouw vak lever jij zelfstandig je bijdrage. Je krijgt de ruimte om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied. Dat vinden wij belangrijk.

Bij Esdégé-Reigersdaal is veel mogelijk. Flexibele werktijden, parttime, fulltime, afhankelijk van de functie is er veel mogelijk. Veel mensen werken bij ons gecombineerd thuis en op een locatie, ook dat kan.