Werken in een (para)medische functie

Onze cliënten zijn medemensen die zoveel mogelijk zelf hun leven vormgeven. Onze begeleiders ondersteunen daarbij. De (para)medische collega’s zetten hun expertise in, dat kan adviserend zijn of door directe behandeling.

Adviseren en samenwerken

Je werkt bij Esdégé-Reigersdaal vaak thuis bij de cliënt of op een van onze woon- of dagbestedingslocaties. In sommige gevallen werk je niet direct met de cliënt maar adviseer je de cliëntbegeleiders. Vanuit jouw expertise adviseer en ondersteun je jouw collega’s.

Wij werken binnen Esdégé-Reigersdaal samen met verschillende disciplines. Zo hebben we verschillende interdisciplinaire vakgroepen die met enige regelmaat bij elkaar komen. In die teams vind je verschillende disciplines als een logopediste, fysiotherapeut, gedragsdeskundige of arts.

Afwisseling en ontwikkeling

Wij ondersteunen medemensen met de meest uiteenlopende beperkingen. Zo kun je de ene dag met een EMB-cliënt te maken hebben en de volgende dag een afspraak hebben met iemand met niet-aangeboren hersenletsel. Afwisseling genoeg dus. Als werken binnen onze (para)medische dienst je wat lijkt, hoef je niet per sé ervaring te hebben met mensen met een beperking. Je leert veel in het werkveld en er zijn ook veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Uiteraard is ervaring meenemen wel een pré.

Iets voor jou? We ontmoeten je graag.

Meer verhalen over (para-)medische functies

Suzan is diëtist én leefstijlcoach:
Een grabbelton met beweegideeën

Een enorme plastic box met materialen. Ernaast staat Suzan Nieman, diëtist bij Esdégé-Reigersdaal en tegenwoordig ook leefstijlcoach. Wat kun je allemaal doen met pionnetjes, parachutedoek, zachte ballen, plastic ringen en ‘voetstapjes’?!

Lees verder
bekijk alle verhalen