Werken als senior cliëntbegeleider

Bij Esdégé-Reigersdaal staan onze cliënten voorop. Zij bepalen wat voor hen een goed bestaan is en welke ondersteuning zij daarbij willen. Die ondersteuning bied je als senior cliëntbegeleider zo goed mogelijk, samen met je collega’s.

Sterke relaties met je cliënten

Als senior cliëntbegeleider heb je inmiddels veel ervaring. Daarom heb je een coachende rol in de samenwerking met de andere (cliënt)begeleiders. Een waardevolle aanvulling op het schrijven van ondersteuningsplannen en het ondersteunen van je cliënten. Je werkt ook nauw samen met de clustermanager en de gedragsdeskundige.

Je hebt alle ruimte om er te zijn voor je medemens. Zo kun je sterke relaties opbouwen met je cliënten, hun verwanten en belangenbehartigers. En zo leer je hoe je jouw cliënten optimaal kunt begeleiden en ondersteunen.

Vrijheid en eigenaarschap

Boven alles is het belangrijk dat je graag klaarstaat voor de ander. Omdat je de vrijheid hebt om zelf in te vullen hoe je het best je werk kunt doen, is het ook van belang dat je eigenaarschap toont.

Misschien kun je al heel goed je kennis overbrengen op je collega’s. Wil je nog groeien op dat gebied? Dan kijken we graag naar je mogelijkheden om een training te volgen. Bij Esdégé-Reigersdaal kun je jezelf blijven ontwikkelen als senior cliëntbegeleider.

Iets voor jou? We ontmoeten je graag.

Meer verhalen over Senior Cliëntbegeleider

Connie Roos, van vrijwilliger tot senior

Connie Roos (47) begon ooit als vrijwilliger bij de locatie Rivierenbuurt (WonenMet). Wilde wat anders, iets betekenen. Voor een ander en daarmee voor zichzelf. Nu is ze senior.

Lees verder
bekijk alle verhalen