Secundaire arbeidsvoorwaarden bij Esdégé-Reigersdaal

Naast salaris bieden we onze werknemers nog veel meer! Op deze pagina lees je welke secundaire arbeidsvoorwaarden ook voor jou gaan gelden als je bij ons komt werken.

Vakantie-uren

Medewerkers hebben recht op 144 vakantie-uren per jaar op fulltime basis (36 uur) conform de cao gehandicaptenzorg. Voor werknemers met een parttime dienstverband is de regeling naar rato van de omvang van het dienstverband.

Vakantiegeld

In mei wordt het vakantiegeld uitbetaald. Dat is 8% van het feitelijk verdiende salaris in de periode van juni vorig jaar tot juni van het huidige jaar.

Balansverlof

Medewerkers ontvangen naast de wettelijke vakantie-uren een balansverlof van 57 uur per kalenderjaar op fulltime basis (36 uur). Het balansverlof wordt per maand opgebouwd. Dit verlof is bedoeld om een goede balans te behouden tussen privé en werk. Je kunt het opnemen, sparen of gedeeltelijk laten uitbetalen. Lees meer over balansverlof.

Eindejaarsuitkering

De eindejaarsuitkering bedraagt 8,33% van jouw feitelijk verdiende salaris van dat jaar. Het wordt uitbetaald met je salaris in december.

Vergoeding bij een onregelmatige dienst

In onze cao is vastgelegd dat er een vergoeding plaatsvindt voor werken met onregelmatige diensten (ook wel ORT – onregelmatigheidstoeslag). De vergoedingen zijn als volgt:

  • 22% voor onregelmatige dienst op uren die vallen op maandag tot en met vrijdag tussen 06.00 uur en 07.00 uur en tussen 20.00 uur en 22.00 uur
  • 38% op uren die vallen op zaterdag tussen 06.00 uur en 08.00 uur en tussen 12.00 uur en 22.00 uur
  • 44% op uren die vallen op maandag tot en met vrijdag tussen 00.00 uur en 06.00 uur en tussen 22.00 en 24.00 uur
  • 49% op uren die vallen op zaterdag tussen 00.00 uur en 06.00 uur en tussen 22.00 en 24.00 uur
  • 60% op uren die vallen op zon- en feestdagen tussen 00.00 uur en 24.00 uur en op uren die vallen op 24 december en 31 december tussen 18.00 uur en 24.00 uur

De beloning wordt berekend uitgaande van het geldende uurloon, waarbij voor de berekening als maximum geldt het uurloon afgeleid van nummer 19 van de inpassingstabel op grond van artikel 4:15.

Thuiswerkvergoeding

Als je de hele dag vanuit huis werkt, ontvang je per dag €2 euro aan thuiswerkvergoeding.

Reiskostentegemoetkoming

Medewerkers hebben recht op €0,16 reiskostentegemoetkoming voor hun woon-werk verkeer met een maximum van 30 kilometer enkele reis. De vergoeding voor werk-werk verkeer bedraagt € 0,28 cent per kilometer.

Pensioenopbouw

Je wordt aangemeld voor de pensioenregeling via het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. De pensioenpremieverdeling is 50% voor de werkgever en 50% voor de werknemer. Het werknemersgedeelte wordt door de werkgever op de werknemer via de loonstrook met je verrekend. Lees meer over pensioen.

Belastingvoordeel uitruil reiskosten

Doordat de tegemoetkoming van de kosten voor woon-werkverkeer lager ligt dan fiscaal is toegestaan, ontstaat er fiscale ruimte die door ons benut wordt om medewerkers netto meer over te laten houden van de eindejaarsuitkering.

Fietsplan

Lekker op de fiets naar je werk? Je kunt als medewerker van Esdégé-Reigersdaal fiscaal voordelig een nieuwe fiets aanschaffen via het fietsplan van FiscFree.

Benefits at work

Onze medewerkers hebben toegang tot het voordeelplatform Benefits@Work. Hier vind je permanente voordelen op gerenommeerde merken in diverse categorieën en prijssegmenten. Denk hierbij aan kortingen en vouchers voor: – Merken als Adidas, Philips en JBL – Online winkels als Bol.com en Zalando – Kortingsbonnen en vouchers voor aankopen in fysieke winkels als Dille & Kamille, HEMA, CASA, H&M Decathlon en Jack&Jones. – Dagjes uit en vakanties via Expedia, Get Your Guide en Beekse Bergen en Kinepolis, Ticketmaster.

Personeelsvereniging

Esdégé-Reigersdaal heeft een enthousiaste personeelsvereniging. Voor 2 euro per maand ben je lid en kun je deelnemen aan allerlei activiteiten.

Registratiekosten BIG, SKJ, VOG

De kosten voor de (her)registratie van de BIG, SKJ, Kwaliteitsregister en het aanvragen van de VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) worden vergoed.

Opleidingsmogelijkheden en online leeromgeving

Esdégé-Reigersdaal heeft een online leeromgeving. Daar kun je zelfstandig aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Volg bijvoorbeeld de basismodule zorg, een cursus BHV, epilepsie, verpleegtechnische handelingen, gesprekvaardigheden en psychologie. Naast de online leeromgeving en de diverse interne opleidingen biedt Esdégé-Reigersdaal de mogelijkheid om een externe relevante vakopleiding of training te volgen. Hiervoor hebben we een studiefaciliteitenregeling waarbij we de kosten van je opleiding of cursus en je studietijd geheel of gedeeltelijk vergoeden.

Basisopleiding

Esdégé-Reigersdaal biedt medewerkers zonder opleiding in de zorg een praktische eenjarige opleiding aan. Alles wat je leert is toepasbaar in je werk. Je krijgt les van ervaren collega’s en leercoaches staan je tijdens de hele opleiding bij. Naast het leren van theorie krijg je opdrachten die je uitvoert binnen je cluster, met en of voor cliënten. De basisopleiding wordt 100% vergoed door ons als werkgever als je voldoet aan de voorwaarden.

Introductiedag

Naast het inwerken op de werkvloer hebben we een introductiedag ontwikkeld om medewerkers goed te introduceren in de organisatie. Op deze dag ontdek je als nieuwe collega onder andere wat onze visie inhoudt en hoe je hier zelf vorm aan kunt geven.

Loopbaanbegeleiding

Esdégé-Reigersdaal wil graag dat je met plezier naar je werk gaat. De personeelsadviseurs denken graag met je mee bij vragen over jouw loopbaan. Ook is het mogelijk om eens in de drie jaar begeleid te worden door een externe loopbaanadviseur.