Solliciteren bij Esdégé-Reigersdaal, wat kun je van ons verwachten?

Een sollicitatieprocedure bestaat uit een aantal stappen. Op deze pagina lees je welke stappen we in de meeste gevallen doorlopen.

Sollicitatieprocedure

 1. De vacaturehouder ontvangt jouw brief en cv en beoordeelt samen met collega’s en/of (verwanten van) onze cliënten jouw sollicitatie.
   
 2. Uiterlijk binnen 2 weken na het indienen van jouw brief ontvang je een reactie op jouw sollicitatie.
   
 3. Zijn wij positief? Dan nodigen we je uit voor een gesprek. Hierbij laten we collega’s aansluiten.
   
 4. Bij bepaalde functies maakt een assessment deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij de functie van (junior) clustermanager of senior projectleider.
   
 5. Gaat het om een functie op een van onze clusters dan kun je vaak als onderdeel van het proces een dag(deel) meelopen. Dan kunnen onze cliënten en andere collega’s ook met jou kennismaken en jij met hen.
   
 6. Zijn beide partijen nog steeds enthousiast? Dan word je door de P&O adviseur uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaardengesprek. In dit gesprek maak je afspraken over jouw contract, salaris, het aantal uren dat je gaat werken en de startdatum.
   
 7. We gaan je referenties checken en vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan.
   
 8. We vragen je om benodigde gegevens en documenten aan te leveren via ons online werkportaal. Ook vind je daar jouw contract dat je digitaal kunt ondertekenen.
   
 9. Heb je alle gegevens aangeleverd en is je contract getekend? Dan ben je klaar om bij ons aan de slag te gaan!