Werken en leren

Wil je leren en werken bij Esdégé-Reigersdaal? Met jouw persoonlijkheid kun je het verschil maken. We zijn benieuwd wie je bent, hoe je in het leven staat en wat je wilt betekenen voor je medemens.

Afhankelijk van wie je bent zijn er de volgende routes:

Stage (BOL)

Ben je goed op weg met je mbo- of hbo-opleiding en op zoek naar een interessante stageplaats? Bij Esdégé-Reigersdaal hebben we verschillende stagemogelijkheden voor BOL-stagiairs.

Lees meer

Leren en werken (BBL)

Wil je graag werken in de gehandicaptenzorg maar heb je nog geen opleiding? Dan kan je bij Esdégé-Reigersdaal werken en leren in een BBL-traject.

Lees meer

Zij-instroom

Doe je op dit moment heel ander werk, en wil je graag de stap maken naar de zorg? Dan zijn we benieuwd naar jou! Bij Esdégé-Reigersdaal staan we open voor zij-instromers van alle mogelijke achtergronden.

Lees meer

Werk je eenmaal bij ons en wil je jezelf verder ontplooien, dan kun je gebruikmaken van allerlei opleidingsmogelijkheden.

Verhalen van stagiairs

Francien: mijn stage op De Steg als medewerker (verpleegkunde)

Francien Broersma (22) liep, in het kader van haar mbo-opleiding verpleegkunde, haar twintig-weken-stage bij de Steg (cluster Boterbloem erf in Heerhugowaard).

Lees verder

Blijven plakken na je stage

Alle stagiairs van de Mantelmeeuw zijn de afgelopen 10 jaar blijven plakken. In gesprek met drie van die 'plakkers', die zich onder de vleugels van de Alkmaarse meeuw definitief hebben genesteld in het team.

Lees verder
bekijk alle verhalen