Vrijwilligerswerk doen voor je medemensen

Wil jij je graag als vrijwilliger inzetten voor je medemens? Of je nu een paar uur per week langskomt of een keer per maand: je bent van grote betekenis voor onze cliënten. Het is maar net wat past bij hun behoefte – en bij jouw mogelijkheden.

De mogelijkheden voor vrijwilligers

Samen iets leuks ondernemen. Elkaar leren kennen. Kennis doorgeven. Als vrijwilliger zorg je voor net dat beetje extra in het leven van cliënten. Wij vinden het geweldig dat zoveel mensen in onze regio dit willen doen.

Je kunt vrijwilliger worden bij een van onze bewoners of bij de dagbesteding, voor één cliënt of voor meerdere cliënten. Je kunt een paar keer per jaar afspreken of een paar uurtjes per week. Dit hangt af van de vraag van cliënten en van je eigen mogelijkheden.

Zo word je vrijwilliger bij Esdégé-Reigersdaal

Reageer op een vacature die bij je past. We nemen dan contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen. Daarin zetten we verwachtingen en afspraken op een rij, die we vastleggen in een vrijwilligersovereenkomst. Een voorwaarde die Esdégé-Reigersdaal stelt is dat je een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) kunt overleggen. Vind je geen passende vacature of heb je vragen? Bel gerust naar onze coördinatoren: 0226-332000 of mail naar vrijwilligerswerk@esdege-reigersdaal.nl.

Goed om te weten: als vrijwilliger en heb je recht op reis- en onkostenvergoeding en kan je lid worden van onze personeelsvereniging.

Filter

Angelique zwemt elke week met cliënten
Ik vind het gewoon leuk en word blij van het enthousiasme

Wel interesse, geen passende vacature?

Laat ons alvast weten dat je interesse hebt om vrijwilliger te worden. Dan kijken we binnenkort samen met jou welke mogelijkheden er zijn.

Coördinatoren Vrijwilligerswerk

Telefoon: 0226-332000

E-mail: vrijwilligerswerk@esdege-reigersdaal.nl

Verhalen van vrijwilligers

Opgegroeid op het Reigersdaalterrein

Activiteitencoördinator John Molenaar kreeg altijd de vraag: ‘Komen je dochters nog’? Niet zo gek, want Marit, Inge en Lian waren altijd kind aan huis op het terrein.

Lees verder

Eva Peereboom doet vrijwilligerswerk voor rust en regelmaat

“Vrijwilligerswerk geeft mij regelmaat en rust. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat ik profiteer van wat ik bij Esdégé-Reigersdaal doe.”

Lees verder
bekijk alle verhalen over vrijwilligers