Vrijwilligerswerk doen voor je medemensen

Wil jij je graag als vrijwilliger inzetten voor je medemens? Of je nu een paar uur per week langskomt of een keer per maand: je bent van grote betekenis voor onze cliënten. Het is maar net wat past bij hun behoefte – en bij jouw mogelijkheden.

De mogelijkheden voor vrijwilligers

Samen iets leuks ondernemen. Elkaar leren kennen. Kennis doorgeven. Als vrijwilliger zorg je voor net dat beetje extra in het leven van cliënten. Wij vinden het geweldig dat zoveel mensen in onze regio dit willen doen.

Je kunt vrijwilliger worden bij een van onze bewoners of bij de dagbesteding, voor één cliënt of voor meerdere cliënten. Je kunt een paar keer per jaar afspreken of een paar uurtjes per week. Dit hangt af van de vraag van cliënten en van je eigen mogelijkheden.

Zo word je vrijwilliger bij Esdégé-Reigersdaal

Reageer op een vacature die bij je past. We nemen dan contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen. Daarin zetten we verwachtingen en afspraken op een rij, die we vastleggen in een vrijwilligersovereenkomst. Een voorwaarde die Esdégé-Reigersdaal stelt is dat je een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) kunt overleggen. Vind je geen passende vacature of heb je vragen? Bel gerust naar onze coördinatoren: 0226-332000 of mail naar vrijwilligerswerk@esdege-reigersdaal.nl.

Goed om te weten: als vrijwilliger en heb je recht op reis- en onkostenvergoeding en kan je lid worden van onze personeelsvereniging.

Filter

Kom je helpen bij de kinderen van de Samen naar Schoolklas in Oosterblokker
  • Oosterblokker
Hulp gevraagd tijdens busvervoer in Heerhugowaard
  • Heerhugowaard
Ik ben Tyler 9 jaar oud en wil graag samen op de tandemfiets met je gaan fietsen
  • Hoorn
Werk jij graag met oudere mensen? Vind jij het leuk om te helpen? Kom dan werken bij dagbest4eding Betsy Perk
  • Hoorn
Als vrijwilliger bouw je een band op met mensen, soms echt voor lange tijd!
Ga je als ondersteuner mee op vakantie?
  • Obdam
Logeergezin gezocht voor een jongen van 5!
  • Den Helder
Lekker samen zwemmen in de Waterhoorn!
  • Hoorn
Angelique zwemt elke week met cliënten
Ik vind het gewoon leuk en word blij van het enthousiasme

Wel interesse, geen passende vacature?

Laat ons alvast weten dat je interesse hebt om vrijwilliger te worden. Dan kijken we binnenkort samen met jou welke mogelijkheden er zijn.

Coördinatoren Vrijwilligerswerk

Telefoon: 0226-332000

E-mail: vrijwilligerswerk@esdege-reigersdaal.nl

Verhalen van vrijwilligers

Judith, vrijwilliger bij de Bosgroet

Judith begon al op jonge leeftijd als vrijwilliger bij Esdégé-Reigersdaal. “Ik vind het gewoon oprecht leuk. Meer kan ik er niet van maken.”

Lees verder

Joop en Gré al 27 jaar vrijwilliger van Netty

Het is de leeftijd die maakt dat ze wellicht eens een stapje terug moeten doen, maar verder peinzen ze er niet over te stoppen. Echtpaar Joop (80) en Gre (82) Stins is al 27 jaar vrijwilliger.

Lees verder
bekijk alle verhalen over vrijwilligers