Als zij-instromer aan de slag voor je medemensen

Doe je op dit moment heel ander werk, en wil je graag de stap maken naar de zorg? Dan zijn we benieuwd naar jou. Bij Esdégé-Reigersdaal staan we open voor zij-instromers van alle mogelijke achtergronden.

Het gaat ons om wie je bent

Ook zonder relevant diploma of werkervaring in de zorg kun je van waarde zijn voor onze cliënten. Met jouw persoonlijkheid kun je het verschil maken. We zijn benieuwd wie je bent, hoe je in het leven staat en wat je wil betekenen voor je medemens.

Je ontwikkeling als zij-instromer

Als zij-instromer kom je in aanmerking voor een baan als ondersteuner dagelijkse zorg of als begeleider. Ben je eenmaal bij ons aan het werk, dan kijken we graag samen met jou en je clustermanager hoe je kunt groeien in het vak. Bijvoorbeeld met extra begeleiding of door een opleiding te volgen. Er is van alles mogelijk.

Herman, ex-IT'er
Na jarenlang achter het scherm wilde ik meer voor mensen betekenen. Bij Esdégé-Reigersdaal kreeg ik een passende kans.

Meer weten over je mogelijkheden?

Een oriënterend gesprek, mogelijk een rondleiding of een meeloopdienst? Stuur een berichtje naar de contactpersoon van de vacature die bij jou past.

Wil je liever eerst een algemene indruk krijgen van onze organisatie? Meld je dan aan voor een speeddate. Dat doe je door ’te solliciteren’ op de ‘vacature’ Speeddate Esdégé-Reigersdaal. Een laagdrempelige manier om kennis te maken met verschillende locaties.

Verhalen van zij-instromers

Van Zuidas naar zorg

Van Zuidas naar de zorg, Alisa maakte die overstap en werkt als begeleider bij Lady Skillz in Den Helder. Haar werkdagen zien er nu totaal anders uit. Heimwee naar het commerciële bedrijfsleven heeft ze niet!

Lees verder

Daniëlle is talentpooler:
“het is één grote ontdekkingsreis”

Wat ga je doen als je vanwege lichamelijke klachten het kappersvak niet meer kunt uitoefenen? Uit alle testen bleek dat de zorg het beste zou passen. En die uitslag klopt als een bus. “Ik had nooit verwacht dat ik dit werk zo leuk zou vinden!”

Lees verder
bekijk alle verhalen